Tervetuloa Pellavasydämen sivuille!


Käsityö- ja Lahjapuoti Pellavasydän on perustettu v. 2008 ja monen eri vaiheen kautta toimii nyt osoitteessa Koulukatu 11b, Uusikaupunki. Tässä osoitteessa putiikki on ollut syksystä 2014 asti.

Olemme mieheni kanssa ostaneet entisen neuvolarakennuksen. Nyt on samassa osoitteessa meidän koti ja minun putiikkini. Kodin remontoinnista ja sisustamisesta kerron yhdessä monista blogeistani. Pellavasydämen uusi neuvolakoti.

KÄSITÖITÄ

Pellavasydämestä löydät käsintehtyjä tuotteita. On paikkakunnan käsityöläisten valmistamia, mutta myös esim. Nepalista tuotettuja hamppuhattuja.

Persoonallisia lahjatavaroita löytyy vauvasta vaariin.

Suuren osan tuotteista valmistan itse. Suosittuja ovat olleet Pellavasydämen oman pellavamalliston tunikat ja liivimekot. Kokoja löytyy pikkutytöistä aina XXXL: ään.

KÄSITYÖTARVIKKEET

Myynnissä on lankoja monenmoisia.
- puuvillalangat
- villalangat
- sukkalangat
- alpakka- ja bambu- langat


Paperilangoista loihdit valokransseja ja -ryijyjä. Myös muut tarvikkeet näihin löydät meiltä: metallirenkaat, ryijypohjan, neulat...

Matonkuteita löytyy trikoorullakuteista ontelokuteisiin.

Puikot ja koukut monenmoiset. Valikoimistamme löytyy myös paljon kehuja saaneet kulmikkaat sukkapuikot, joilla voi neuloa kipeilläkin sormilla.

KORJAUSOMPELU JA TILAUSOMPELU

Teemme vaatteiden korjausompelua. Kts. sivu Korjausompelu
Ompelemme tilaustyönä mittojen mukaan esim. sisustustekstiilejä