Sisustus


Vakka-Suomessa kun ollaan, on vakat paikallaan! Vanhan mallin mukaan käsin työstetyt vakat sopivat moneen käyttöön ja ovat lahjana tyylikäs valinta.

   
Pellavasydämen historia on alkanut virkatuista sisustuskoreista. Niitä on edelleenkin myynnissä. Teen koreja myös tilauksesta, jolloin asiakas saa juuri haluamansa kokoisen ja värisen korin. Koriin voidaan tehdä myös irrallinen vuori ja siihen saa myös tekstiä.

Seinäkoreja
Moni ajattelee, että punainen sammutuspeite ei ole kovin sisustuksellinen. Olen ommellut kahta-kolmea erilaista suojusta peitteelle. Merelliset sopivat vaikka veneeseen tai mökille. Romanttiseen sisustukseen lienee pellavainen, pitsinen omiaan. Ihanat taidokkaasti maalatut korit sisustukseen tai kauppakoriksi:
Keinutuolinmatto poppanaa


Herkkiä lasiesineitä vaikkapa lahjaksi miehelle:


Konjakkipiippu, ilmapuntari, pallolyhty, pieni lyhty, johon voit virkata tai nyplätä pitsipäällyksen. Näiden lasiesineiden valmistusmateriaali on erikoislasia ja se kestää tulen, joten pieneenkin tuikkuun voit huoletta laittaa oikean kynttilän.

Merellisiä tuotteitaValmistan näppipyyhkeitä, keittiöpyyhkeitä, jotka saa ripustettua tankoon tai koukkuun. Froteisten lisäksi valikoimissa on ihastuttavia pellavaisia pyyhkeitä.